Top
Retourneren
Bedenktijd/retour

Het terugbrengen of ruilen van artikelen is voor ons geen probleem. Ergens niet tevreden over of u wilt toch die andere kleur? Laat het ons weten via info@motorprofiel.nl of via onderstaand formulier en wij maken het in orde voor u.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Na ontvangst van uw retour aanvraag zenden wij u een verzendlabel waarmee u het product retour kan zenden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@motorprofiel.nl of via onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@motorprofiel.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.


Onze algemene voorwaarden vind u hier
Aan:
Motorprofiel
Meilustweg 58
4614EB Bergen op Zoom
info@motorprofiel.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten: