Top
How to - Uitlaat Vervangen

Zelf je Motor uitlaat vervangen lastig?

Welk deel bedoelen we dan? Alleen de demper of het hele systeem?

Demper(s): Alleen de einddemper(s) vervangen is niet moeilijk, iedereen die een steeksleutel vast kan houden kan een demper vervangen.

Volledig systeem: Hiermee bedoelen we de einddemper(s) en de voorbochten, ook wel "Headers" genoemd. Deze klus is zeker niet moeilijk maar vraagt misschien wel wat meer voorbereiding. De cilinder pakkingen moeten mogelijk vervangen worden en eventuele sensoren zullen losgemaakt moeten worden en weer gemonteerd moeten worden in de nieuwe Headers. Verder is het een kwestie van bouten los maken, uitlaat vervangen en alles weer vastzetten.

Begin ieder geval simpel, door de bouten en moeren die los moeten in te spuiten met een dergelijke spray als WD40. Deze Hebben de vaak de neiging om goed vast te zitten. Een beetje spray kan je vervelende dingen besparen zoals afgebroken bouten en het uitschieten van je gereedschap met zere handen als gevolg..

Belangrijk: Het vervangen van een einddemper of een heel systeem kan het noodzakelijk maken om het brandstofmengsel aan te passen. Als hier vragen over zijn helpen met advies.

Video's: Wij hebben een aantal Youtube video's geselecteerd die je kunnen helpen met het zelf uitvoeren van de bovengenoemde werkzaamheden. Het zijn video's die de werkzaamheden op verschillende motoren laten zien. Kijk en er een aantal en je zal zien dat het niet zo lastig is als het misschien lijkt. In de linker bovenhoek is het mogelijk de diverse video's te selecteren.

Vragen?: Laat het ons weten en we helpen je graag.
Bron - Youtube
Embedden- Het Europese Hof heeft geoordeeld dat het embedden van content geen schending van het auteursrecht inhoudt als de rechthebbende zelf de content al vrijelijk op het internet verspreidt (2014).

Disclaimer - Motorprofiel is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de video's. Of aansprakelijk voor eventuele schade na montage werkzaamheden
@