Top
Bouw zelf je Bobber
WAT IS EEN BLUE COLLAR BOBBER BOLT ON KIT?

Met de custom onderdelen en zelfbouw motor kits van Blue Collar Bobber en Motorprofiel, bouw je zelf die vette Bobber van hoge kwaliteit en zelf gekozen authentieke look, zonder veel tijd, zonder kostbaar gereedschap.


Kant en klaar te schroeven zelfbouw motor kits om populaire motoren te customizen naar een echte BOBBER. Aangevuld met custom onderdelen die kant en klaar zijn om op u motor te monteren. Het bouwen van een Bobber is makkelijk en leuk.
 
Het is simpel, leuk en een betaalbare manier om een bepaald type motorfiets om te bouwen naar een "vintage custom". Deze zelfbouw motor kit s zijn kant en klaar om op de motor geschroefd te worden, op slechts enkele uitzonderingen na.
 
 
Er zijn 6 basis custom onderdelen waar deze zelfbouw motor kit s uit bestaan:
 1. Grijs gepoedercoat (of blank aluminium) achterspatbord met bevestiginsbeugels (voor een aantal types ook een voorspatbord leverbaar).
 2. Veer Zadel met bevestingsbeugels.
 3. Verlichting (met alle bevestigingsbeugels inclusief kentekenplaat).
 4. (dragbar = recht) Stuur eventueel met benodigde risers (verhogers).
 5. Uitlaat wrap/lint (optie)
 6. Knipperlichten
Deze zelfbouw motor kit s zijn compleet. Alle beugels zijn zwart gepoedercoat. Elke bout en moer wordt meegeleverd. Alle bedrading is gecodeerd.
Er verandert niets aan wielen, vering, frame, benzine tank of andere mechanise onderdelen/systemen. De mensen die deze motoren ontwikkelen en bouwen spenderen miljoenen om ze veilig en betrouwbaar te maken. Deze zelfbouw motor kit s zorgen alleen voor een unieke motorfiets voor jouw!
 
Wat moet er dan wel gebeuren?
 
 1. Juiste kit ( custom onderdelen) bestellen.
 2. De benodigde onderdelen demonteren (bij sommige modellen moet er een spatbord steun afgezaagd worden).
 3. Alle onderdelen die gespoten moeten worden naar de spuiter brengen (of zelf doen). Zoals achterspatbord en benzinetank. En als van toepassing zijkapjes en voorspatbord.
 4. Beugels monteren tbv. spatbord(en), veer zadel monteren, achterlicht & knipperlichten aansluiten, kentekenplaat en motor stuur monteren. Alle benodigde boutjes en moeren worden meegeleverd.
 5. Eventueel uitlaat wrappen (hittebestendig lint).
 6. Gespoten spatbord(en), benzinetank en eventuele andere gespoten onderdelen monteren.
 7. Overige aanpassingen zoals spiegels, banden, accessoires zijn natuurlijk naar eigen wens en idee aan te passen.
 8. Motor bewonderen en rijden maar!
Zelf je motor verbouwen naar een Bobber met een custom look kan jij ook!

Zijn er nog vragen, neem contact met ons op voor advies en ideeën:
@