Top
Vizier HJC, CL14/AC11/FG14/CL-Max, licht getint
  • Vizier HJC, CL14/AC11/FG14/CL-Max, licht getint
33,00
per Stuk

Vizier voor de CL-14, AC-11, FG-14 en CL-Max.

Kleur : Getint
Artikelnummer : 036301

Welke maat Helm moet ik hebben•

De maat van je motorhelm bepaal je heel simpel. Door de omtrek van je hoofd te meten 1 cm boven je wenkbrauwen en oren. Op deze plek is de omtrek van je hoofd het grootst en dat is de maat die je moet hebben.

Vervolgens kijk je in onderstaande maattabel en bepaal je zo gemakkelijk welke maat helm jij nodig hebt.

Een helm past goed wanneer deze rondom goed aansluit en een beetje strak zit. Niet pijnlijk, maar een goede druk mag gevoeld worden. Wanneer je goed de maat van je hoofd meet, zal de gekozen helm dan ook zo aanvoelen.

Wij van MOTOPROFIEL begrijpen dat zorgeloos passen belangrijk is. Bij elke helm leveren wij gratis een bivakmuts. Als u met deze bivakmuts de helm past, kunt u deze kosteloos retour zenden wanneer de helm niet naar uw wens is.

De gratis meegeleverde bivakmuts mag u houden, altijd lekker voor de koude ritjes, maar ook handig om uw helmvoering als nieuw te houden. Gewoon een beetje service van ons.

Maattabel voor de merken : Suomy - Caberg - Blauer - Kyt - HJC - NeXX

XS - 53-54cm I S - 55-56cm I M - 57-58cm I L - 59-60cm I XL - 61-62cm

Maattabel voor de merken : Schuberth

XS - 52-53cm I S - 54-55cm I M - 56-57cm I L - 58-59cm I XL - 60-61cm
Sinds 1971 heeft HJC zich gespecialiseerd in het exclusief produceren van motorhelmen. Nu, 45 jaar later, zijn ze nog altijd één van de grootste helmfabrikanten ter wereld en toegewijd om motorrijdend Europa en de rest van de wereld te voorzien van hoge kwaliteit helmen.

De oprichter
De firma HJC is een familiebedrijf dat in 1971 door Wan Kee Hong werd opgericht. Hong leidt het bedrijf tegenwoordig met junior-chef Shawn Hong. De inmiddels 74-jarige grondlegger diende voorheen bij de Koreaanse luchtmacht en tijdens een aansluitende ingenieursstudie behaalde hij meerdere prijzen en eerbewijzen van private instituten en van Koreaanse presidenten. Wan Kee Hong leeft in een appartement in Seoul, is getrouwd en heeft drie kinderen en zes kleinkinderen. De gereserveerde patriarch mag graag lezen en met zijn vrouw bergwandelingen maken.


Levertijd: 1 dag