Top
Kriega rugzak R30.
  • Kriega rugzak R30.
  • Kriega rugzak R30.
  • Kriega rugzak R30.
  • Kriega rugzak R30.
  • Kriega rugzak R30.
  • Kriega rugzak R30.
  • Kriega rugzak R30.
  • Kriega rugzak R30.
  • Kriega rugzak R30.
171,00
per Stuk

R30, De perfecte woon-werkverkeer Rugtas voor op de motor.Innovatieve QUADLOC sluiting: Wanneer ingesteld, enkel open of dicht klikken met behulp vanm de snelsluiting. De draagriemen belemmeren u niet onder de oksels, zoals andere rugzakken dat wel doen. Volledige bewegingsvrijheid in elke positie op uw motor, zowel bij tour als sportief gebruik.
Het hoofdcompartiment van 30 Liter is volledig Waterproof. Zoals bij elke rugzak van Kriega heeft de binnenzijde van het hoofdcompartiment een witte kleur. Hierdoor behoort het onnodig lang zoeken naar uw spullen in een donkere holte, tot het verleden.
Specificaties: Tas van 1000D Dupont Cordura, met 420D Nylon verstevigingen / Oversized YKK waterbestendige ritsen / Volledig verstelbare schouderbanden / 6061-T6 Aluminium CNC gefreesde verstelringen, voor lengte en breedtemaat / Vaste lus systeem, geen los wapperende verstelriemen meer(gepatenteerd) / 4-punts gewichtcentralisatie van de rugzak / Schoeller Dynatech met 3M-Reflecterende delen op voor en achterzijde van de tas / Vakindeling: 2 voorvakken, met rits afsluitbaar mesh binnenvak, A4 formaat binnenvak voor uw papierwerk / Afmetingen: 490 x 300 x 210mm (HxBxD)  Optioneel uit te breiden met US-5, US-10 of Kubepocket. 
 


Kleur :
Artikelnummer : 006035

Aanvullende informatie :
Kriega Motortassen - Kriega bestaat reeds 20 jaar en is komt uit the United Kingdom. Een land waar ze weten wat regen is, donkere dagen kennen, en van een beetje kou niet bang zijn. Ook het land waar je heel erg mooi kan motorrijden. En zo is Kriega ontstaan, 2 motorfiets enthousiastelingen met kennis van outdoor producten. Zij misten flexibele oplossingen om bagage op je motor mee te nemen wanneer je niet in het bezit van een Honda Goldwing bent. Kriega motortassen zijn softbags in vele maten en oplossingen. Veelal zijn de motortassen aan elkaar te koppelen voor een snelle uitbreiding van het volume wat je mee kan nemen. Of om makkelijk dat ene deel van je bagage mee te nemen. Zeer innovatief, hoge kwaliteit, weerbestendig en flexibel. Wat je ook op je motor wilt vervoeren ongeacht wat voor motorfiets je hebt, Kriega heeft de motortas voor jou!


Levertijd, mits voorradig: 3 dagen