Top
Klep Schuberth, M1
  • Klep Schuberth, M1
21,00
per Stuk

Klep Schuberth M1.

 

Leverbaar in verschillende kleuren.Kleur : Mat zwart
Artikelnummer : 088621

Welke maat Helm moet ik hebben•

De maat van je motorhelm bepaal je heel simpel. Door de omtrek van je hoofd te meten 1 cm boven je wenkbrauwen en oren. Op deze plek is de omtrek van je hoofd het grootst en dat is de maat die je moet hebben.

Vervolgens kijk je in onderstaande maattabel en bepaal je zo gemakkelijk welke maat helm jij nodig hebt.

Een helm past goed wanneer deze rondom goed aansluit en een beetje strak zit. Niet pijnlijk, maar een goede druk mag gevoeld worden. Wanneer je goed de maat van je hoofd meet, zal de gekozen helm dan ook zo aanvoelen.

Wij van MOTOPROFIEL begrijpen dat zorgeloos passen belangrijk is. Bij elke helm leveren wij gratis een bivakmuts. Als u met deze bivakmuts de helm past, kunt u deze kosteloos retour zenden wanneer de helm niet naar uw wens is.

De gratis meegeleverde bivakmuts mag u houden, altijd lekker voor de koude ritjes, maar ook handig om uw helmvoering als nieuw te houden. Gewoon een beetje service van ons.

Maattabel voor de merken : Suomy - Caberg - Blauer - Kyt - HJC - NeXX

XS - 53-54cm I S - 55-56cm I M - 57-58cm I L - 59-60cm I XL - 61-62cm

Maattabel voor de merken : Schuberth

XS - 52-53cm I S - 54-55cm I M - 56-57cm I L - 58-59cm I XL - 60-61cm
Kopfschutz - Daar staat SCHUBERTH voor, al meer dan 70 jaar. Sinds de jaren ’40 zijn ze al bezig met het produceren van helmen voor verschillende beroepstakken. Vanaf 1954 kwamen de eerste motorhelmen van SCHUBERTH op de markt. Het begin van een succesvol merk!

Vanaf 2003 worden hun helmen ontwikkeld en geproduceerd in Maagdenburg. Een team van meer dan 400 mensen werkt daar aan nieuwe ontwikkelingen en manieren om hun producten steeds opnieuw te verbeteren. Dit gebeurt grotendeels in hun eigen windtunnel en akoestisch laboratorium, waar veel aandacht wordt besteed aan zaken als aerodynamica en windruisonderdrukking. Jarenlange kennis die SCHUBERTH hier heeft opgedaan (ze waren de eerste helmfabrikant ter wereld met een eigen windtunnel!) komt tot uiting in de kleinste details.


Levertijd: 1 dag