Top
Cruisecontrol Kaoko, C109SNUB
  • Cruisecontrol Kaoko, C109SNUB
103,00
per Stuk

Dankzij de intuïtieve en veilige bediening zijn de populaire cruise-controls van Kaoko™ een welkome aanvulling op de uitrusting van de doorgewinterde toerrijder. De Kaoko™ cruise-controls vervangen het originele stuureind van de motor en hebben een uiterlijk die sterk gelijkend is aan het origineel. De gashendel kan worden vergrendeld door de Kaoko™ cruise-control vast te draaien, of te wel, de gashendel blijft door een lichte verhoging van de frictie in de gewenste positie staan. Doordat de draairichting van de cruise-control hetzelfde is als die van de gashendel, kan de cruise-control gelijktijdig met de gashendel worden bediend. Door de cruise-control simpelweg terug te draaien neemt de frictie af en is de cruise-control weer ontgrendeld. De Kaoko™ cruise-control zal de gashendel nooit volledig blokkeren, de gashendel blijft dus te allen tijde te bedienen.

 

Deze Cruisecontrol van kaoko is geschikt voor de volgende Suzuki motoren:

  • Boulevard C109R.
  • VLR1800T (C1800RT).

Let op! Dit betreft geen set, alleen de cruisecontrol wordt geleverd en geen bijpassend stuureind gewicht voor het andere handvat.

 

De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld.

Kleur :
Artikelnummer : 053307
Motorvakantie naar de Alpen• Dan zit je al gauw 900km op de snelweg. De Kaoko cruise-control is je beste vriend tijdens die lange ritten. Je haalt je originele stuureind eraf, schroeft de Kaoko erop, en viola: je kan nu de frictie van je gashendel verhogen waardoor het in de juiste stand blijft staan. En gas dicht• Geen probleem, je gashendel wordt nooit volledig geblokkeerd. Verkrijgbaar voor veel verschillende motormerken en -modellen.


Levertijd, mits voorradig: 4 weken