Top
Cross shirt Leatt, GPX 5.5 Ultraweld
72,00
per Stuk

De GPX 5.5 jersey van Leatt is ultra licht van gewicht, extreem duurzaam en super comfortabel. Het shirt is volledig gemaakt van 4-weg stretch materiaal, voert zweet af dankzij MoistureCool en heeft een superieure ventilatie dankzij de ventilatiekanalen op de borst, onderarm en oksels. Waarom zit 'ie dan zo lekker• De naden zijn samengevoegd door een speciale tape- en lastechniek en niet traditioneel gestikt. Dus geen irritaties meer.

 

Overige eigenschappen:

  • Lichtgewicht, extreem duurzaam en comfortabel dankzij stretch materiaal en lastechniek (shirt bevat geen stiknaden)
  • Voert zweet af dankzij MoistureCool
  • Optimale ventilatie door de speciaal ontwikkelde ventilatiekanalen op de borst, onderarm en oksels
  • Lichte bescherming op de ellebogen
  • V-Neck is uiteraard ontworpen om het shirt i.c.m. met een Leatt Brace te dragen
  • Mooie, slanke pasvorm. Het shirt kan gedragen worden zonder of met een bodyprotector
  • Siliconen print onderop de rug houdt het shirt netjes in je broek wanneer je een whip maakt


Kleur : Blauw
Artikelnummer : 096681

Welke maat Helm moet ik hebben•

De maat van je motorhelm bepaal je heel simpel. Door de omtrek van je hoofd te meten 1 cm boven je wenkbrauwen en oren. Op deze plek is de omtrek van je hoofd het grootst en dat is de maat die je moet hebben.

Vervolgens kijk je in onderstaande maattabel en bepaal je zo gemakkelijk welke maat helm jij nodig hebt.

Een helm past goed wanneer deze rondom goed aansluit en een beetje strak zit. Niet pijnlijk, maar een goede druk mag gevoeld worden. Wanneer je goed de maat van je hoofd meet, zal de gekozen helm dan ook zo aanvoelen.

Wij van MOTOPROFIEL begrijpen dat zorgeloos passen belangrijk is. Bij elke helm leveren wij gratis een bivakmuts. Als u met deze bivakmuts de helm past, kunt u deze kosteloos retour zenden wanneer de helm niet naar uw wens is.

De gratis meegeleverde bivakmuts mag u houden, altijd lekker voor de koude ritjes, maar ook handig om uw helmvoering als nieuw te houden. Gewoon een beetje service van ons.

Maattabel voor de merken : Suomy - Caberg - Blauer - Kyt - HJC - NeXX

XS - 53-54cm I S - 55-56cm I M - 57-58cm I L - 59-60cm I XL - 61-62cm

Maattabel voor de merken : Schuberth

XS - 52-53cm I S - 54-55cm I M - 56-57cm I L - 58-59cm I XL - 60-61cm
V-Foam - De helmen van Leatt® zijn uitgerust met een V-Foam binnenschaal. Impactschuim wordt hierbij in meerdere dichtheden in de buitenschaal gegoten in een V-structuur. Deze structuur kan vervormen en samenpersen, waardoor zowel hoge- als middelmatige impactenergie beter wordt geabsorbeerd. Tevens worden de G-krachten die op het hoofd en de nek vrijkomen sterk gereduceerd. Door het gieten van het impactschuim wordt de loze ruimte met lucht tussen de binnen- en buitenschaal geëlimineerd. In combinatie met de verbeterde impactabsorptie, kan zo het totale volume van helm worden teruggebracht.


Levertijd, mits voorradig: 1 dag