Top
Communicatiesysteem Interphone, Urban single
Nieuw
  • Communicatiesysteem Interphone, Urban single
  • Communicatiesysteem Interphone, Urban single
  • Communicatiesysteem Interphone, Urban single
  • Communicatiesysteem Interphone, Urban single
  • Communicatiesysteem Interphone, Urban single
  • Communicatiesysteem Interphone, Urban single
125,00
per Stuk

Bluetooth 4.2 communicatie unit met een bereik van 150 meter. De Interphone Urban is een Bluetooth unit van de laatste generatie. Kan met 2 units gepaird worden en heeft een bereik van 150 m. De gespreksduur tijd bedraagt 12 uur, terwijl de standby tijd zelfs 1000 (!) uur bedraagt. De Urban unit blinkt uit in gebruiksgemak. De grote knoppen zijn perfect te bedienen met handschoenen aan, en de iconen geven duidelijk aan welke functie de knoppen bevatten. De diverse eigenschappen zijn:
- Plaatsbaar in alle type helmen
- te pairen met Interphone en andere merken communicatieapperatuur via Anycom
- Oplaadtijd van slechts 2 uur voor 1 complete lading
- Automatische volumeregeling bij snelheidsverandering (NDVC)
- Bediening via App op uw smartphone
- Muziek delen met uw passagier via Music sharing
- Waterproof IP67 klassificatie
- FM radio en RDS
- Snelle 4.2 bluetooth chip
- Intercom functie
- Software update via PC mogelijk
- Quick acces toets voor toegang tot functiemenu
 


Kleur :
Artikelnummer : 017438

Aanvullende informatie :
Interphone, heeft 4 segmenten waarin zij actief zijn, Intercom, Navigatie accessoires, Energie/USB oplossingen en Montageoplossingen.

Intercom - Motor intercom oplossingen voor onderlinge communicatie en communicatie met bijvoorbeeld telefoon of navigatie. In 3 segmenten onderverdeeld, Tour, Sport en Urban. Elk met hun eigen specificaties geschikt voor hun doeleinden.

Navigatie accessoires/ Montage oplossingen - Interphone bied een reeks aan telefoonhouders voor op je motorfiets. De kwaliteit is dusdanig hoog dat je zonder angst vol gas met je dure mobiel over bijvoorbeeld het circuit durft. Of door die kinderkopjes straat in België kan rijden zonder je telefoon te verliezen. Waterdicht, specifiek voor jouw type telefoon. Of een Universele variant, handig voor diegene die veel wisselt, en eventueel zijn telefoonhoesje om zijn mobiel wil laten zitten.

Energie/ USB oplossingen - Din sockets, (Din) USB laders, Verleng kabels, kortom alles om je telefoon, navigatie, camera of andere apparatuur op te laden op je motorfiets.


Levertijd, mits voorradig: 3 werkdagen