Top
Communicatiesysteem Interphone, Tour duo
Nieuw
  • Communicatiesysteem Interphone, Tour duo
  • Communicatiesysteem Interphone, Tour duo
  • Communicatiesysteem Interphone, Tour duo
  • Communicatiesysteem Interphone, Tour duo
  • Communicatiesysteem Interphone, Tour duo
  • Communicatiesysteem Interphone, Tour duo
440,00
per Stuk

Bluetooth 4.2 communicatie unit set met een bereik van 1,5 Km. De Interphone Tour twinpack is een Bluetoothunit set van de laatste generatie. Kan erg éénvoudig met 4 units gepaird met behulp van Genius pairing, en heeft een bereik van 1,5 km. De accuduur bedraagt 20 uur. De Tour unit blinkt uit in gebruiksgemak en opties. De grote knoppen zijn perfect te bedienen met handschoenen aan, en de iconen geven duidelijk aan welke functie de knoppen bevatten. Deze unit wordt standaard geleverd met powerbank voedingsunit om de set in het geval van een lege accu onderweg op te kunnen laden.De diverse eigenschappen zijn:
- Plaatsbaar in alle type helmen
- te pairen met Interphone en andere merken communicatieapperatuur via Anycom
- Automatische volumeregeling bij snelheidsverandering (NDVC)
- Oplaadtijd van slechts 1,5 uur door snellaadfunctie voor 1 complete lading
- Bediening via App op uw smartphone
- Muziek delen met uw passagier via Music sharing
- Waterproof IP67 klassificatie
- Intercom activering via VOX
- FM radio en RDS
- FM Mix functie
- Snelle 4.2 bluetooth chip
- Intercom functie
- Call sharing
- Software update via PC mogelijk
- Automatische koppeling na verbreken van de verbinding tussen units of smartphone of navigatie
- Quick acces toets voor toegang tot functiemenu
- Powerbank accuvoeding
De set bevat 2 communicatieunits, 2 speaker/microfoonsets, 2 USB laadkabels, 2 montageplaten, 2 sets vervangingssponzen, 1 Powerbank en 1 quick guide handleiding.

Kleur :
Artikelnummer : 017437

Aanvullende informatie :
Interphone, heeft 4 segmenten waarin zij actief zijn, Intercom, Navigatie accessoires, Energie/USB oplossingen en Montageoplossingen.

Intercom - Motor intercom oplossingen voor onderlinge communicatie en communicatie met bijvoorbeeld telefoon of navigatie. In 3 segmenten onderverdeeld, Tour, Sport en Urban. Elk met hun eigen specificaties geschikt voor hun doeleinden.

Navigatie accessoires/ Montage oplossingen - Interphone bied een reeks aan telefoonhouders voor op je motorfiets. De kwaliteit is dusdanig hoog dat je zonder angst vol gas met je dure mobiel over bijvoorbeeld het circuit durft. Of door die kinderkopjes straat in België kan rijden zonder je telefoon te verliezen. Waterdicht, specifiek voor jouw type telefoon. Of een Universele variant, handig voor diegene die veel wisselt, en eventueel zijn telefoonhoesje om zijn mobiel wil laten zitten.

Energie/ USB oplossingen - Din sockets, (Din) USB laders, Verleng kabels, kortom alles om je telefoon, navigatie, camera of andere apparatuur op te laden op je motorfiets.


Levertijd, mits voorradig: 3 werkdagen