Top
Acc Interphone, Smartphoneholder Motocradle Iphone 7
Nieuw
  • Acc Interphone, Smartphoneholder Motocradle Iphone 7
22,00
per Stuk

Compacte telefoonhouder voor de Iphone 6, 6S en 7 voor montage op het stuur. De motocradle is ontworpen voor maximale benutting van uw Iphone. Bevestig op eenvoudige wijze uw Iphone in de houder en borg deze d.m.v. de siliconen 4-punts bevestiging. Geschikt voor Iphone 6, 6S en 7 modellen. De bevestiging voor de stuurmontage is geschikt voor sturen met een diameter tussen 16 en 30mm. De Motocrab is compatible met elke andere Interphone bevestigingsbeugel uit het assortiment. Uitsparing in de houder voor het gebruik van uw camera tijdens de rit.Kleur :
Artikelnummer : 017834

Aanvullende informatie :
Interphone, heeft 4 segmenten waarin zij actief zijn, Intercom, Navigatie accessoires, Energie/USB oplossingen en Montageoplossingen.

Intercom - Motor intercom oplossingen voor onderlinge communicatie en communicatie met bijvoorbeeld telefoon of navigatie. In 3 segmenten onderverdeeld, Tour, Sport en Urban. Elk met hun eigen specificaties geschikt voor hun doeleinden.

Navigatie accessoires/ Montage oplossingen - Interphone bied een reeks aan telefoonhouders voor op je motorfiets. De kwaliteit is dusdanig hoog dat je zonder angst vol gas met je dure mobiel over bijvoorbeeld het circuit durft. Of door die kinderkopjes straat in België kan rijden zonder je telefoon te verliezen. Waterdicht, specifiek voor jouw type telefoon. Of een Universele variant, handig voor diegene die veel wisselt, en eventueel zijn telefoonhoesje om zijn mobiel wil laten zitten.

Energie/ USB oplossingen - Din sockets, (Din) USB laders, Verleng kabels, kortom alles om je telefoon, navigatie, camera of andere apparatuur op te laden op je motorfiets.Levertijd: 3 dagen