Top
Acc Interphone, Smartphoneholder Motocrab
Nieuw
  • Acc Interphone, Smartphoneholder Motocrab
31,00
per Stuk

Universele telefoonhouder voor stuurmontage. De motocrab is ontworpen voor maximale benutting van uw smartphone. Bevestig op eenvoudige wijze uw smartphone in de houder en borg deze d.m.v. de siliconen spin. Geschikt voor alle huidige smartphones met een afmeting tussen 55x120mm. en 100x165mm.. De bevestiging voor de stuurmontage is geschikt voor sturen met een diameter tussen 16 en 30mm. De easyclip houder is geschikt voor telefoons met of zonder cover. De Motocrab is compatible met elke andere Interphone bevestigingsbeugel uit het assortiment.Kleur :
Artikelnummer : 017607

Aanvullende informatie :
Interphone, heeft 4 segmenten waarin zij actief zijn, Intercom, Navigatie accessoires, Energie/USB oplossingen en Montageoplossingen.

Intercom - Motor intercom oplossingen voor onderlinge communicatie en communicatie met bijvoorbeeld telefoon of navigatie. In 3 segmenten onderverdeeld, Tour, Sport en Urban. Elk met hun eigen specificaties geschikt voor hun doeleinden.

Navigatie accessoires/ Montage oplossingen - Interphone bied een reeks aan telefoonhouders voor op je motorfiets. De kwaliteit is dusdanig hoog dat je zonder angst vol gas met je dure mobiel over bijvoorbeeld het circuit durft. Of door die kinderkopjes straat in België kan rijden zonder je telefoon te verliezen. Waterdicht, specifiek voor jouw type telefoon. Of een Universele variant, handig voor diegene die veel wisselt, en eventueel zijn telefoonhoesje om zijn mobiel wil laten zitten.

Energie/ USB oplossingen - Din sockets, (Din) USB laders, Verleng kabels, kortom alles om je telefoon, navigatie, camera of andere apparatuur op te laden op je motorfiets.Levertijd: 3 dagen