Top
Helm Caberg, Droid Wit
Nieuw
  • Helm Caberg, Droid Wit
  • Helm Caberg, Droid Wit
  • Helm Caberg, Droid Wit
  • Helm Caberg, Droid Wit
  • Helm Caberg, Droid Wit
  • Helm Caberg, Droid Wit
  • Helm Caberg, Droid Wit
  • Helm Caberg, Droid Wit
225,00
per Stuk

Polycarbonaat systeemhelm met opvallende kinventilatie in propeller vorm.  Moderne systeemhelm met geïntegreerd zonnevizier, pinlock voorbereid buitenvizier, pinlock lens en P/J-homologering.  De kinventilatie kan zelfs met handschoenen eenvoudig bedient worden.  Luxe antibacteriële voering en wangkussens die tevens uitneembaar zijn. Kinsluiting door middel van snelsluit buckle. Kan uitgerust worden met het Caberg Just speak S-universal bluetooth communicatiesysteem.

Kleur : Wit
Artikelnummer : 016682

Welke maat Helm moet ik hebben•

De maat van je motorhelm bepaal je heel simpel. Door de omtrek van je hoofd te meten 1 cm boven je wenkbrauwen en oren. Op deze plek is de omtrek van je hoofd het grootst en dat is de maat die je moet hebben.

Vervolgens kijk je in onderstaande maattabel en bepaal je zo gemakkelijk welke maat helm jij nodig hebt.

Een helm past goed wanneer deze rondom goed aansluit en een beetje strak zit. Niet pijnlijk, maar een goede druk mag gevoeld worden. Wanneer je goed de maat van je hoofd meet, zal de gekozen helm dan ook zo aanvoelen.

Wij van MOTOPROFIEL begrijpen dat zorgeloos passen belangrijk is. Bij elke helm leveren wij gratis een bivakmuts. Als u met deze bivakmuts de helm past, kunt u deze kosteloos retour zenden wanneer de helm niet naar uw wens is.

De gratis meegeleverde bivakmuts mag u houden, altijd lekker voor de koude ritjes, maar ook handig om uw helmvoering als nieuw te houden. Gewoon een beetje service van ons.

Maattabel voor de merken : Suomy - Caberg - Blauer - Kyt

XS - 53-54cm I S - 55-56cm I M - 57-58cm I L - 59-60cm I XL - 61-62cmAanvullende informatie :
Caberg helmen zijn van Italiaanse makelaardij. Waar kwaliteit en looks beide van belang zijn. Caberg is innovatief in het gebruik van materialen om constant de veiligheid te verhogen en het comfort van hun helmen op een nog hoger niveau te krijgen. Caberg heeft een goed prijs kwaliteit verhouding. en produceert alle type helmen (Jethelm, Integraal, Systeemhelm,  welke allemaal voldoen aan de Europese norm ECE2205. 


XS
S
M
L
XL
Levertijd: 3 dagen